top of page

NA BROUMOVSKÉM JEVIŠTI PO BOKU DIVADELNÍCH HVĚZD

NA BROUMOVSKÉM JEVIŠTI PO BOKU DIVADELNÍCH HVĚZD

„HRA – NIC – e“ – unikátní hudebně-divadelní představení o historii našeho regionu hledá amatérské herce a hudebníky, kteří by měli zájem spolupracovat s následujícími profesionály.

Režie: Radovan Lipus (Divadlo na Vinohradech, Národní divadlo Moravskoslezské)

Scénář a dramaturgie: Renata Putzlacher (Těšínské divadlo, Filosofická fakulta MU)

Scénografie: Šimon Caban (Národní divadlo, Karlovarský filmový festival)

Hudební spolupráce: Kamil Remeš

Herecké obsazení: Marie Štípková (Městské divadlo Kladno), Zbigniew Kalina (Městská divadla pražská, Divadlo Kalich, Národní divadlo moravskoslezské), Pavel Novák (Buranteater), Petra Výtvarová, Kajetán Písařovic (Divadlo Komedie, Chemické divadlo, Divadlo Neklid), Barbara Humel (Divadlo DRAK), Zdeněk Trčálek (Slovácké divadlo)

Role Arnošta z Pardubic, Karla IV. a dalších – ČEKAJÍ NA VÁS

Do připravované hry přijmeme hudebníky, herce a herečky ve věku 15 – 70 let. Pokud máte rádi divadlo, historii, hudbu, baroko, a především Broumovsko, neváhejte se na naši výzvu přihlásit. Zkušenosti s divadlem, hra na hudební nástroj či jiné dovednosti jsou výhodou, NE VŠAK PODMÍNKOU.

Všichni zájemci jsou očekáváni 15. května 2015 v 16:00 hodin v sále Dřevník klášterní zahrady v Broumově, kde získají více informací a dohodnou se na svém případném angažmá.

Důležité: Pokud přemýšlíte o účasti, počítejte s hereckou dovolenou v Broumově v termínu 11. – 27. srpna 2015. Organizátor poskytne stravu a eventuálně příspěvek na cestování.

Staňte se součástí tohoto projektu i VY! Představte publiku spolu s námi zajímavou formou historii našeho kouzelného kraje, kterým v mnoha epochách doslova procházely dějiny!

S případnými dotazy se obracejte na tento e-mail: zuzana.rainova@klasterbroumov.cz

Producent: Vzdělávací a kulturní centrum Klášter Broumov

Podívejte se také na
Hledejte podle tagu
Zatím žádné štítky
bottom of page